Kitty Hawk, we have arrived...

Imorse checkade vi ut från hotellet i Savannah och åkte in en sväng till city. Av en ren händelse så hittade vi direkt en utav sevärdheterna,"Savannah´s waving girl". Statyn efterliknar Florence Martus, som i ca 40 år stod och välkomnade fartygen in i Savannah´s hamn. Läs gärna mer här:
http://gosoutheast.about.com/od/savannahgaattractions/a/waving_girl.htm
Sedan fanns det några gift shops som jag så klart behövde besöka. :-)


"Waving Girl" vid hamnen.


Hamnen i Savannah.



Idag har vi även rest genom tre stater, inte dåligt. Ca 80 mil har vi avverkat. Savannah ligger i Georgia, sedan åkte vi in i South Carolina, där vi stannade till i Lake City för att äta hamburgare på Hardee´s, som är en variant av Carls Jr (som jag gillar som fan från Californien), Vi fortsatte därefter över gränsen till North Carolina, Washington, NC, där vi stannde för att äta mat på en kinarestaurang som Carlsson hittade via GPS:en. När vi väl kom in där, så fanns det inte en kotte där. Fast maten var både god och servicen bra, så vi vart både mätta och belåtna. Dessutom kom det sedan in lite folk, så vi slapp vara ensamma. ;-)


Suverän hamburgare med french fries och dressing med bacon och en medium Dr Pepper (en liter). Stabil lunch, eller vad säger ni? ;-D


Hittade en LITEN Budweiserflaska på en mack. :-) Den var på runt en liter. :-)


Kinamaten. Smakade ugefär som hemma=gott. Förmodligen det mest nyttiga vi ätit på hela resan hittills. :-/

Nu har vi äntligen kommit fram till hotellet i Kitty Hawk. Men eftersom klockan är ca 23.00, och det är becksvart, så går det inte att se hur det ser ut här, så det blir en överraskning imorrn bitti. :-) Men det lär vara fint, eftersom vi befinner oss vid kusten. :-)

Kan även berätta att temperaturen numera har gått ner till runt 27 grader, att jämnföra med ca 33 grader i Florida (Miami och Orlando). Så nu börjar det blir kallt här. ;-)

Dags att sova nu. Go´natt mina vänner, vart ni än är. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0